Đoković na crti sumo rvaču (FOTO)

Izvor: Agencije

Objavio:

trebevic.net

- prije 9 mjeseci u

Zanimljivosti

Foto izvor: Facebook

Novak Đoković je trenutno u Јapanu, i priprema se za prvo kolo turnira u Tokiju. Dok turnir ne počne, popularni Nole je iskoristio svoj boravak u zemlji izlazećeg sunca da se “pogura” sa sumo rvačima.

Đoković je na Fejsbuku objavio utiske i fotografije sa jednog kratkog “treninga” koji je obavio sa tamošnjim sumo rvačima, koji se bave najpopularnijim tradicionalnim japanskim sportom.

Sumo wrestling sport 🤼‍♀ is sacred in Japan. I had the of honor experiencing what it feels like to be up there with…

Posted by Novak Djokovic on Nedjelja, 29. Septembar 2019.

Sport sumo rvanja je tradicionalan i vrlo poštovan u Јapanu. Imao sam čast i zadovoljstvo da budem u ringu sa ovim borcima. Borac je u odnosu na mene imao malu prednost u kilaži. Kažu da jedu najmanje 10.000 kalorija dnevno da bi bili ovako veliki i snažni. Teško da mogu sa njima u tome da se nadmećem – napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Najbolji teniser svijeta sutra ujutru po našem vremenu igra u prvom kolu Јapan Opena. Đoković u Јapanu nastupa prvi put u karijeri, a rival na početku turnira će mu biti mladi australijski teniser Aleksej Popirin, 94. na ATP listi. U slučaju trijumfa Đoković već zna rivala u drugom kolu, a to je domaći teniser Go Soeda, koji je savladao Nijemca Јan Lenarda Štrufa (2:1).

Đoković je već osjetio podlogu u Tokiju, pošto je u paru sa Filipom Krajinovićem doživio poraz od brazilsko – hrvatske kombinacije Soareš – Pavić.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider