Čak 18 medalja za Ju jitsu klub “Slavija”

Izvor: Redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 7 mjeseci u

Ostali sportovi

Foto izvor: Ju jitsu klub Slavija

Na međunarodnom turniru u ju-jitsu “Trofej Jahorine” koji je održan u subotu, 07.09. na Palama, nastupilo je 150 takmičara iz 15 klubova zemlje i regiona. Iz Ju-jitsu kluba Slavija nastupilo je 17 takmičara, o kojih su se neki od takmičala borili u dvije kategorije.

Borci Slavije bili su izuzetno dominantni, o čemu svjedoče i njihovi rezultati. Ukupno su osvojili 18 medalja, i to 11 zlatnih, šest srebrenih i jednu bronzanaumedalju, te su zauzeli drugo mjesto u ukupnom plasmanu iza domaćeg kluba Jahorina.

Zlatne medalje su osvojili : Baljak Nataša, Kvrgić Veljko, Ždrale Anja, Danijel Damjanović (kadeti), Danijel Damjanovic (Juniori), Ždrale Anđela, Gotovac Pavle, Matić Lazar, Kvrgić Marko, Dragaš Ognjen i Bujak Davor.

Srebrene medalje su osvojili : Bojanić Uroš, Jovanović Aleksandar, Bujak Davor, Ikonić Dimitrije, Bojanić Luka (kadeti) i Bojanić Luka (juniori).

Bronzanu medalju osvojio je Radović Danko, dok su borbe za bronzu izgubili Jugović Lazar i Nišić Uroš, koji su završili takmičenje kao petoplasirani u svojim kategorijama.

Takmičare su predvodili treneri Božo Bobić i Radošević Tamara, dok su pravdu dijelili nacionalne sudije Blažić Danijel i Elek Mia.

Ovo takmičenje je bilo prvo poslije ljetne pauze i označava početak drugog dijela sezone. Naredni vikend članove JU jitsu kluba Slavija očekuje svjetski kup i balkansko prvenstvo u Bukureštu (Rumunija) na kojem će se za reprezentaciju Republike Srpske boriti tri reprezentativca koja dolaze iz ovog kluba, a to su Bujak Davor, Matić Lazar i Ždrale Anđela.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider