Zlatne medalje za Istočno Sarajevo na sajmu turizma u Novom Sadu

Izvor: Grad Istočno Sarajevo

Objavio:

trebevic.net

- prije 9 mjeseci u

Turizam

Foto izvor: Grad Istočno Sarajevo

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković prisustvovao je Večeri šampiona, manifestaciji na kojoj su, u okviru 52. Međunarodnog sajma lova, ribolova, sporta, ekologije i turizma „Lorist“, dodijeljena priznanja turističkim destinacijama i turističkim radnicima za doprinos u razvoju, promociji i afirmaciji turističke ponude.

Turistička organizacija „Jahorina-grad Istočno Sarajevo“ osvojila je veliku zlatnu medalju za visok nivo turističke organizacije i aktivnosti.

Apart-hotel „Vučko“ na Jahorini dobitnik je sedam velikih zlatnih medalja i pehara Novosadskog sajma na 52. Međunarodnom sajmu turizma. Olimpijski centar „Jahorina“ dobitnik je velike zlatne medalje za visok kvalitet održanih manifestacija.

Ski-centar „Ravna planina“ sa Pala osvojio je veliku zlatnu medalju za vrhunsku afirmaciju skijaškog sporta. Bat-hotel „Bistrica“ na Jahorini za sveukupan razvoj turizma i očuvanje tradicije u gastro ponudi. Hotel „Džet set“ sa Pala dobitnik je velike zlatne medalje za vrhunski kvalitet smještajnih kapaciteta, a etno-naselje „Kum“ sa Sokoca za kvalitet ponude etno-domaćinstva. Hotel „Olimp“ sa Jahorine nagrađen je zlatnom medaljom za unapređenje hotelskog sadržaja.

Zlatnu medalju za visok kvalitet lovnog i sportsko rekreativnog turizma osvojio je hotel „Zlatni bor“ iz Sokoca.

Međunarodni sajam turizma završen je juče, a Turistička organizacija Republike Srpske se posjetiocima i poslovnim ljudima predstavila na štandu Turističke organizacije Vojvodine, a Privredna komora Srpska na štandu Privredne komore Vojvodine. Uz brojne izlagače iz Srbije i Republike Srspke turističku ponudu su predstavili i oni koji su došli iz BiH, Crne Gore, Francuske, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Sjeverne Makedonije, Rumunije, Rusije, Slovačke, Slovenije i Turske.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider