Urbana oaza za odmor i opuštanje

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godine u

Turizam

U Istočnom Sarajevu postoje objekti koji svojim izgledom i kvalitetom usluge mogu da se mjere sa najboljima iz velikih svjetskih metropola. Sa zadovoljstvom predstavljamo jedan takav svjetao primjer ugostiteljstva koji uveličava i uljepšava ulice našeg grada. Riječ je o kafe baru “Jesenjin” u Spasovdanskoj koji svojim izgledom obilježava cijeli kraj i ukrašava svakodnevnicu stanovnicima ove ulice.

„Jesenjin“ je mjesto koje upravo doživljava promjene te se ugostiteljska usluga podiže na još viši nivo, dok su cijene i dalje izuzetno konkuretne te za ono šta nudi. Ovaj kafe bar posjeduje vrhunski enterijer prepoznatljiv po posebnom skladu boja i oblika, te pregrštu interesantnih detalja koji naznačavaju elitni izgled i profil ovog objekta. Arhitekte su veoma uspješno spojile romantiku i dubinu poezije poznatog ruskog pjesnika sa funkcijom i atmosferom modernog kafe bara. Izuzetan izbor boja i blagih kontrasta iskombinovan sa mnoštvom prikladnih detalja daje poseban ugođaj vremenu provedenom u „Jesenjinu“.

Osim stilskim enetrijerom, „Jesenjin“ se može pohvaliti i vjerovatno najprijatnijom baštom u ovom dijelu grada. Ponovo sjajan izbor boja i izuzetno udobnog i funkcionalnog baštenskog namještaja daje jako prijatnu kombinaciju.  Sve to je zaokruženo prelijepom fontanom i mini parkom koji svojim izgledom i uređenošću podsjećaju na čuvene japanske vrtove. Romantično osvjetljeno raznoliko ukrasno grmlje, cvijeće i sjajna fontana predstavljaju pravu malu oazu prijatnosti na frekventnoj raskrsnici Spasovdanske i Zmaj Jovine.

U „Jesenjinu“ će vas poslužiti samo najkvalitetnijim pićima i napitcima, a rijetko ćete pronaći tako dobru kafu kao ovdje.  Vrhunsko ugostiteljstvo podrazumjeva veoma širok asortiman pa tako ovdje možete dobiti i različite koktele, od bezalkoholnih, preko kafe koktela pa do najpoznatijih svjetskih pripravaka ove vrste. Kompletna usluga je odnedavno podignuta na viši nivo i teži prema kvalitetu i profesionalizmu koji je svojstven za slične objekte bilo gdje u svijetu.

Urbana oaza prijatnosti vas vodi u zonu odmora i uživanja, ali istovremeno ne oduzima pogled na glavnu ulicu i njene prolaznike, pa ujedno možete biti u sred gradske gužve i svim tokovima a i opuštati se u ugodnoj atmosferi. Sa zvučnika „Jesenjina“ nećete čuti agresivne i energične zvukove nego samo prijatnu i umjerenu opuštajuću muziku koja će vaš boravak u ovom kafe baru učiniti još kvalitetnijim. Kad na sve ovo dodamo ljubazno i profesionalno osoblje kome je stalo da vrijeme u „Jesenjinu“ provedete na najbolji način dolazimo do jedne od najboljih ugostiteljskih ponuda u Istočnom Sarajevu a i dalje.

Razloga za posjetu kafe baru “Jesenjin” ima napretek, a kako saznajemo, uskoro će ih biti i više jer se sprema ljetna šema rada bašte. Uskoro se očekuje i zvanično otvaranje ljetne sezone uz prikladan muzički program i promociju koktel bara. Sve u svemu, vidimo se u „Jesenjinu“.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider