U ovoj sezoni Jahorinu posjetilo 70.000 skijaša

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Turizam

Od početka zimske sezone Jahorinu je do danas posjetilo oko 70.000 skijaša, izjavio je u Istočnom Sarajevu direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić.

“Olimpijski centar Jahorina zimsku sezonu otvorio je prvi u regionu – 3. decembra. U tom mjesecu smo imali tri puta više skijaša i 15 puta veće prihode, a u januaru na današnji dan smo prešli broj skijaša i rezultati su rekordni”, rekao je Ljevnaić novinarima.

On je istakao da su u hotela “Bistrica” svi kapaciteti popunjeni do 18. marta i da je Jahorina rasprodata kao turistička destinacija.

“Imamo sjajne ugovore sa agencijama iz Kine, a imali smo i goste iz Koreje. Sutra imamo i agenciju iz Londona što znači da se Jahorina vratila na mapu evropskih ski-centara”, rekao je Ljevnaić, daodajući da je Olimpijskom centru to i bio cilj.

On je napomenuo da je Jahorina destinacija na kojoj skijaš najviše dobija za svoj novac, jer je najbolji odnos cijene i kvaliteta.

Prema njegovim riječima, turisti i skijaši su zadovoljni stazama na Jahorini i šire pozitivnu priču o ovoj planini.

“Vraćen je prioritet stazama, imamo dobro uređene staze, novih šest prodajnih mjesta ski-karata i nema više gužvi ni na prodaji ni za parkiranje. Jednostavno – Jahorini kao destinaciji vraćen je stari sjaj”, naglasio je Ljevnaić.

  1. Svaka cast,tako se radi,samo disciplinu zavesti, sve swe moze kad se hoce,cestitke direktoru

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider