U ovoj sezoni Jahorinu posjetilo 70.000 skijaša

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 years u

Turizam

Od početka zimske sezone Jahorinu je do danas posjetilo oko 70.000 skijaša, izjavio je u Istočnom Sarajevu direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić.

“Olimpijski centar Jahorina zimsku sezonu otvorio je prvi u regionu – 3. decembra. U tom mjesecu smo imali tri puta više skijaša i 15 puta veće prihode, a u januaru na današnji dan smo prešli broj skijaša i rezultati su rekordni”, rekao je Ljevnaić novinarima.

On je istakao da su u hotela “Bistrica” svi kapaciteti popunjeni do 18. marta i da je Jahorina rasprodata kao turistička destinacija.

“Imamo sjajne ugovore sa agencijama iz Kine, a imali smo i goste iz Koreje. Sutra imamo i agenciju iz Londona što znači da se Jahorina vratila na mapu evropskih ski-centara”, rekao je Ljevnaić, daodajući da je Olimpijskom centru to i bio cilj.

On je napomenuo da je Jahorina destinacija na kojoj skijaš najviše dobija za svoj novac, jer je najbolji odnos cijene i kvaliteta.

Prema njegovim riječima, turisti i skijaši su zadovoljni stazama na Jahorini i šire pozitivnu priču o ovoj planini.

“Vraćen je prioritet stazama, imamo dobro uređene staze, novih šest prodajnih mjesta ski-karata i nema više gužvi ni na prodaji ni za parkiranje. Jednostavno – Jahorini kao destinaciji vraćen je stari sjaj”, naglasio je Ljevnaić.

  1. Svaka cast,tako se radi,samo disciplinu zavesti, sve swe moze kad se hoce,cestitke direktoru

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider