Turistička organizacija “Jahorina-Grad Istočno Sarajevo” na Sajmu turizma u Ljubljani

Izvor: SRNO

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 mjeseci u

Turizam

Foto izvor: Grad I.S.

Turistička organizacija “Jahorina-Grad Istočno Sarajevo” predstavila je na 31. Međunarodnom sajmu turizma “Alpe Adrija” u Ljubljani turističku ponudu grada, sa akcentom na Jahorinu, kao najinteresantniju i najpoželjniju turističku destinaciju.

Direktor Turističke organizacija “Jahorina-Grad Istočno Sarajevo” Igor Tošić rekao je Srni da su gosti iz Slovenije po posjećenosti turističkih destinacija grada Istočno Sarajevo i Jahorine na drugom mjestu, poslije gostiju iz Srbije.

On je naglasio da je sajam bio prilika da predstave i distribuiraju novi ski-info, odnosno ski-mape koje su uradili zajedno sa Olimpijskim centrom “Jahorina”, koje pružaju kompletne informacije o skijalištu i Jahorini.

Prema njegovim riječima, najčešća pitanja koja su imali od potencijalnih turista i onih koji su već rezervisali smještaj na Jahorini, su da li ima dovoljno snijega za skijanje.

Mi smo ih sa zadovoljstvom informisali da na Jahorini rade sve staze i kompletan vertikalni transport, iako ove zimske sezone nema dovoljno snijega ni na skijalištima u regionu – rekao je on.

Tošić je podsjetio da je na Jahorini skijanje počelo 4. decembra, zahvaljujući najsavremenijem sistemu za osnježavanje, koji je OC “Jahorina” uradio i koji garantuje skijanje tokom cijele sezone.

On kaže da u drugoj polovini februara očekuju najveći broj gostiju, od kojih su neki rezervisali, jer u Sloveniji tada počinje školski raspust.

Na Međunarodnom sajmu, koji je počeo juče, a trajaće do subote, ove godine očekuje se učešće više od 300 izlagača iz preko dvadeset zemalja, i 25.000 posjetilaca.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider