Promocija Jahorine i “Exit-a” na 40. sajmu turizma u Beogradu

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Turizam

Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo predstaviće se na zajedničkom štandu Turističke organizacije Republike Srpske u okviru Međunarodnog sajma turizma u Beogradu od 22. do 25. februara.

Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo nastup na beogradskom sajmu organizuje u saradnji sa Udruženjem hotelijera i Olimpijskim centrom “Jahorina”. Ponuda će se moći pogledati na štandu u hali 4 Beogradskog sajma.

Na 40. sajmu turizma biće predstavljeni potencijali Jahorine, sa posebnim akcentom na “Exit Festival Olimpijada 84”, kao i Udruženje hotelijera i Olimpijski centar “Jahorina”, Ski-centar “Ravna planina”, te planina Trebević, i to za zimsku i ljetnu sezonu, navedeno je u saopštenju Turističke organizacije grada Istočnog Sarajeva.

Beogradski sajam turizma je najveći, najznačajniji i najposjećeniji u regionu i jedna od ključnih sajamskih manifestacija na kojima Turistička organizacija Istočno Sarajevo redovno učestvuje.

U saopštenju se ističe i da je Srbija jedna od zemalja iz koje na Jahorinu i u Istočno Sarajevo dolazi najveći broj turista.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider