Ministri zapadnog Balkana upoznati sa planiranim investicijama na Jahorini

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Turizam

Ministri inostranih poslova Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije i BiH upoznati su na radnoj večeri sa mogućnostima koje nudi Jahorina, planiranim investicijama i mogućim projektima na ovoj olimpijskoj planini, saopšteno je iz Turističke organizacije Istočno Sarajevo.

Na radnoj večeri organizovanoj na Jahorini, koju je upriličio ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak, direktor Turističke organizacije Istočno Sarajevo Igor Tošić upoznao je šefove diplomatija zemalja zapadnog Balkana sa rezultatima zimske turističke sezone na Jahorini.

Radnoj večeri prisustvovali su i generalni direktor Evropske komisije za politiku proširenja Kristijan Danijelson, generalni sekretar Regionalnog savjeta za saradnju Goran Svilanović, koordinator za organizaciju Samita zapadnog Balkana u Londonu, ambasador Endru Pejdž i izvršni direktor Fonda za zapadni Balkan Đerđ Mura.

Učesnici radne večere bili su i direktor i osnivač “Egzit” festivala Dušan Kovačević, predsjednik Upravnog odbora “Egzita” Ivan Petrović i srpski glumac Nenad Okanović.

Nakon radne večere, Crnadak je zajedno sa drugim ministrima i članovima delegacija posjetio muzički festival “Egzit – Olimpijada ’84”, koji je u četvrtak, 15. marta, svečano otvorio proslavljeni jugoslovenski skijaš Bojan Križaj upalivši festivalski plamen.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider