Ljevnaić: Priznanje potvrda dobrog rada u Olimpijskom centru Јahorina

Izvor: srna

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 godina u

Turizam

Direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić ocijenio je da priznanje za doprinos razvoju turizma, koje je ovom centru dodjeljeno na manifestaciji “Izbor najuspješnijih u privredi za 2018. godinu”, pokazuje da je Olimpijski centar još jednom prepoznat kao kompanija koja doprinosi privredi i razvoju Republike Srpske.

Ljevnaić je izrazio zahvalnost na ovom priznanju, ističući da je oduševljen jer je Olimpijski centar Јahorina prepoznat kao kompanija koja doprinosi privredi i razvoju Srpske, što je drastična promjena u odnosu na period od prije dvije godine kada su bili u nezavidnoj situaciji, saopšteno je danas iz Olimijskog centra.

– Velika nam je čast ponijeti još jedno značajno priznanje za OC Јahorina. Uspjesi i priznanja koja dobijamo potvrda su da se fanatični rad mog tima i mene veoma vrednuje. Veliku zahvalnost dugujem i poslovnim partnerima, svim zaposlenim u Centru, ali i podršci koju dobijamo. Najbolji način da se zahvalimo svima je tako što ćemo opravdati povjerenje i nastaviti sa još boljim poslovnim rezultatima – rekao je Ljevanić.

Tokom ove zimske sezone, podsjetio je on, ostvareno je povećanje broja skijaša za više od 220 odsto, što je velika stvar ako se uzme u obzir parametar pada broja skijaša na svjetskom nivou od četri odsto.

U Banjaluci je sinoć, u organizaciji Privredne komore Republike Srpske, održana manifestacija “Izbor najuspješnijih u privredi za 2018. godinu”.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider