LJEVNAIĆ: Možemo odgovoriti zahtjevima i najprestižnijih gostiju

Izvor: srna

Objavio:

vijesti

- prije 11 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: www.princip.news

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić izjavio je danas Srni da je Jahorina, organizacijom Samita Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi /SEECP/ još jednom dokazala da može odgovoriti zahtjevima svih gostiju, pa i onih najzahtjevnijih.

“Zaista smo ponosni što je Samit održan upravo na Jahorini i što smo bili u prilici ugostiti predsjednika Vlade Srbije Anu Brnabić, kao i predsjednike Turske Redžepa Tajipa Erdogana, Albanije Iljira Metu, Sjeverne Makedonije Stevu Pendarovskog i Crne Gore Mila Đukanovića, kao i premijera Bugarske Bojka Borisova”, rekao je Srni Ljevnaić. 

Organizacija skupova kao što je prošlosedmični Samit, ističe on, doprinosi međunarodnoj afirmaciji Jahorine, uključujući sve benefite sa posebnim akcentom na turističke i promotivne aktivnosti. 

Prema njegovim riječima, to je posebno važno ako se uzmu u obzir svi investcioni projekti koji se trenutno realizuju na Jahorini /a čija vrijednost premašuje 30 miliona KM/, tako da je i više nego korisno prisustvo državnog vrha navedenih zemalja. 

“Jahorina jeste olimpijska planina i radimo sve s ciljem očuvanja tog ugleda, posebno nam je drago što konačno dobija pažnju koju odavno zaslužuje i za to smo zahvalni predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku od kojeg imamo podršku od početka. Znamo da nije bilo lako dovesti samit na Jahorinu i da se Dodik lično angažovao na čemu smo mu neizmjerno zahvalni i svojim radom ćemo se odužiti”, kaže Ljevnaić.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider