Jahorina uživo na našem portalu

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 godine u

Istočno Sarajevo

Poučeni iskustvom portala iz okruženja, a uvažavajući i kritike i dobronamjerne savjete, potrudićemo se da tokom sezone imamo što više informacija sa Jahorine.

Od danas će na našem portalu svi zainteresovani putem web kamera moći pratiti stanje staza na Jahorini.

Na sljedećem linku će vam biti dostupni snimci uživo web kamera postavljenih na Poljicama, “Vučku”, ali i na ski centru Ravna Planina. Ažuriranje je na svakih 15 sekundi.

Veliko hvala prijateljima sa portala Jahorina Prestige zahvaljujući kojima je ova usluga od danas dostupna i na našem portalu. Za sve posjetioce našeg portala popust od 10 % u Ski školi Jahorina Prestige.

 

 1. To je ono sto nam treba. Svaka cast

 2. Ako je i moja jutrošnja sugestija doprinjela postavljanju ove vijesti, više sam nego zadovoljan i sa radosću ću vas ponovo kritikovati!
  Tako i treba da radite, svaka čast!

 3. A što se tiče pomenute škole skijanja, njihov šef i svi instruktori imaju kod mene popust od 15% na časove skijanja. Pa da lijepo nauče kako oni nekome da prenesu znanje.

 4. Bravo, taman da znam kakvo je stanje kad krenem da skijam.. Da se pripremim ranije.. Sve pohvale!

 5. Žao mi je što je ,,darko,,ovoliko ljubomoran.
  Sve pohvale ski školi Jahorina Prestige koji su nesebično i potpuno besplatno prošle sezone djecu iz obdaništa Buba mara sa Pala 60 malisana 6 dana učili da skijaju, omogućili im besplatnu ski opremu i ski pas uz pomoć O.C.jahorina za njih imamo samo rijeci Hvale.Dok to drugi naplaćuju jako skupo.
  Znamo da je danas sve što valja i što je cjenjeno izloženo kritikama.
  Hvala na web cam i portalu na kome imamo sve iz prve ruke.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider