Jahorina spremna za novogodišnju noć

Izvor: EltaTV/M.T.

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godine u

Istočno Sarajevo

Kao i svake godine, među turistima vlada veliko interesovanje za boravak na Jahorini i doček Nove godine na planini. Dokaz tome, jeste i podatak da su popunjeni svi smještajni kapaciteti. Bogat novogodišnji program, i idealni vremenski uslovi, preduslov su dobre zabave.

“U novogodišnjoj noći očekujemo da će kapaciteti biti svi popunjeni, a razlog tome jeste jahorinski hoteli pripremaju svake godine odličnu zabavu za svoje goste. U hotelu Bistrica doček Nove godine košta 70 KM i u cijenu je uračunata svečana večera. Mi pozivamo sve ukoliko još nisu odlučili gdje će proslaviti novu godinu da dođu na Jahorinu u hotel Bistrica, Extra bend će zabavljati goste i mi obećavamo odličan provod. Tu je svakako i vatromet svake godine koji će upriličiti ovu novogodišnju noć” izjavila je  Ivana Lizdek –portparol OC Jahorina.

Direktor Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo Branka Spasojević tvrdi da je ponuda široka i da su samim tim i cijene raznolike.

“Što se tiče samih cijena, naravno tu je ponuda zaista velika i raznolika tako da su i cijene raznolike. Svako može naći za sebe ono što mu odgovara. Od onih nekih najnižih aranžmana od 20-30 KM u nekim manjim objektima, do aranžmana koji su malo skuplji i u hotelima visoke klase, naravno zavisno od onoga što oni nude” rekla je Spasojevićeva.

Jedan od hotela koji će gostima pružiti dobru zabavu u novogodišnjoj noći jeste hotel “Lavina”.

“Uopšteno Nova godina je na Jahorini poznata po dobrom provodu. Svaki objekat organizuje određeni muzički program. Kod nas u hotelu nastupa Pozitiv bend i oni su tu do 12.januara. Mi inače cijele zime forsiramo dobru zabavu, muziku svaku veče  tako da gostima bude dosta prijatno” istakao je Nikola Brezo.

Jahorina iz godine u godinu privlači turiste iz raznih krajeva. Najčešće su to gosti sa prostora bivše Jugoslavije, dok ima i onih koji dolaze iz mnogo daljih krajeva. Svi oni ističu zadovoljni su boravkom na Jahorini, te se nadaju da će tako i biti za doček Nove godine.

Na planini Jahorini vlada vesela atmosfera. Sve je spremno za doček Nove godine. Prvi snijeg koji je pao prije nekoliko dana obradovao je  sve domaćine a naravno i mnogobrojne turiste koji su stigli iz raznih krajeva. Stoga ne treba sumnjati da će doček Nove godine na olimpijskoj ljepotici biti na vrhuncu.

 

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider