“Grad sunca” otvara vrata do kraja mjeseca

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 years u

Turizam

Turistički kompleks “Grad sunca” kod Trebinja uskoro će otvoriti vrata za prve posjetioce, kojima će biti na raspolaganju atraktivni sadržaji – bazeni, hoteli, spa-centar, dino-park i drugi moderni objekti.

U Kompaniji “Svislajon” Srni je potvrđeno da su ostali da se urede još neki detalji i da će Akva-park biti otvoren u drugoj polovini ovog mjeseca.

U Akva-parku, čija je površina 78.000 metara kvadratnih, biće smješten luksuzni brod “Galija” dužine 45 i širine 12 metara sa spa-centrima, restoranom i apartmanima, šest bazena, sedam tobogana za djecu i šest za odrasle, te tri moderne dječije igraonice.

Cijena ulaznica još nije utvrđena, a prema nezvaničnim informacijama biće između 10 i 15 KM po osobi.

U kompleksu “Grada sunca” najveća atrakcija je dino-park u kojem je smješteno 15 replika dinosaurusa u prirodnoj veličini, kao i spleš safari sa 18 vrsta životinja – žaba, morskih konjića, medvjedića.

U narednim fazama, kako je ranije najavljeno, u kompleksu “Grada sunca” biće izgrađena varoš, a treća faza će obuhvatiti izgradnju pratećih objekata – klinički centar i luksuzno naselje, jedinstvene u regionu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider