Otkazan Adria Tour: Bez mečeva u Banjaluci i Sarajevu

Izvor: N.N.

Objavio:

trebevic.net

- prije 12 mjeseci u

Tenis

Foto izvor: N.N.

Poslije sastanka svih članova Organizacionog odbora u utorak donesena je odluka da se Adria Tour ne nastavlja – to znači da neće biti zakazanih događaja u Banjaluci i Sarajevu.

– Izuzetno nam je žao što moramo da prekinemo organizaciju teniskih turnira u Banjaluci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Đokovića i druge tenisere, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i finansijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja poslednjih dana doneli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave – izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

– Zahvaljujemo svim učesnicima iz Teniskog saveza Republike Srpske, grada Sarajeva, svima koji su prethodnih dana vredno radili na pripremi ovih događaja. Cenimo to i ostajemo prijatelji, a nadamo se da ćemo našu ideju sprovesti u delo, čim se za to steknu uslovi.

Đoković je na kraju podsjetio da je ideja Adria Tura bila humanitarnog karaktera, s ciljem da se omogući zarada igračima iz regiona, pomogne humanitarnim organizacijama i da se promovišu dobre vrijednosti.

– Ostajemo sada usmjereni na podršku svima onima koji su inficirani COVID-19 virusom sa željom da se što prije oporave – ističu iz Organizacionog odbora.

Podsjećamo, u utorak je potvrđeno da je Novak Đoković zaražen virusom korona. Još u nedjelju je objavljeno da je pozitivan na testu bio Grigor Dimitrov, a u ponedjeljak da su inficirani Borna Ćorić i Viktor Troicki.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2