WhatsApp omogućio “custom” pozadine za svaki chat

Izvor: N.N.

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 month u

Tehnologija

Foto izvor: Pixabay

Sada kada je lansirao poruke koje nestaju, WhatsApp pokušava da ovu zimu učini fantastičnom. Ne samo da su lansirali izbor novih pozadina i naljepnica, već je omogućeno prilagođavanje ćaskanja za grupe i pojedince.

Ova posljednja funkcija vam omogućava da izaberete određenu pozadinu za svako ćaskanje ili pojedinačni kontakt, čime možete dati lični pečat svakom od ćaskanja.

Aplikacija za dopisivanje u vlasništvu Facebooka je poboljšala izbor pozadina dodavanjem novih boja za podrazumijevane pozadine “doodle”. Takođe je predstavio “nove, raznolike i ikonične slike prirode i arhitekture” iz cijelog svijeta kako bi bolje odražavao svojih 2 milijarde korisnika.

Konačno, predstavljen je novi grafički dizajn u svjetlim i tamnim tonovima. Ako vam se sviđaju naljepnice, WhatsApp je olakšao pronalaženje omogućavajući vam pretraživanje pomoću teksta emotikona ili pregledanje po kategoriji. Podstiče kreatore naljepnica da olakšaju ovaj postupak tako što ih označe emodžijima i tekstom, navodi PCPress.

WhatsApp je takođe predstavio animiranu verziju svog popularnog paketa naljepnica Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) “Zajedno kod kuće”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider