Tri nova Ajfon modela: Nisu opremljeni podrškom za 5G?

Izvor: Srpska info

Objavio:

trebevic.net

- prije 10 mjeseci u

Tehnologija

Foto izvor: Arhiva

Apple večeras predstavlja novi ajfon. Očekivano, tu će biti tri modela, nasljednici “budžetskog” telefona iPhone XR, iPhone XS kao i supersize modela iPhone XS Max. Vjeruje se da će svi nositi oznaku iPhone 11, ali i dodatak, zavisno prije svega od veličine ekrana.

Ono što je izvijesno jeste to da Apple ni jedan od ovih uređaja nije opremio podrškom za 5G što je dosta razočaravajuće pogotovo kada se u obzir uzme to da je ova mreža uveliko dostupna širom svijeta.

Vjeruje se da će novi modeli, svakako najjači od njih, bar imati bilateralno punjenje, odnosno da će preko telefona moći da se pune i drugi uređaji, prije svega AirPods. To bi trebalo da bude ispraćeno i nešto jačom baterijom.

Novina je i A13 Bionic čip koji je navodno brži od bilo kog koji je do sada predstavila konkurencija.

Kada je riječ o dizajnu, najvidljivija promjena je kod premiještanja kamera koje će biti grupisane u obliku kvadrata. Ostaje logo, ali ne i ispisano ajfon na poleđini telefona, što je uvijek bio slučaj u prethodnih 11 godina.

Trebalo bi da bude ukinuta i opcija 3D dodir, da se doda novo dugme za utišavanje i da sva tri telefona imaju OLED ekrane, kao i da će njihova veličina ostati identična trenutnim uređajima – 5.4, 6.1 i 6.7 inča.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider