Prave ekran koji se savija na tri dijela

Izvor: N.N.

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 months u

Tehnologija

Foto izvor: Twitter

Južnokorejska kompanija je svojim fleksibilnim telefonima pokazala u kom smjeru bi dizajn mobilnih telefona mogao da se kreće.

Nakon prvog Galaxy Fold modela, Z Flip i Z Fold 2 pokazali su da u Samsungu slušaju korisnike, ali i da još ima prostora za poboljšanje.

Upravo bi to poboljšanje uskoro moglo da ugleda svjetlost dana. Prema dokumentima u koje je portal LetsGoDigital imao uvid, u Samsungu razmišljaju o potpuno novom obliku fleksibilnog telefona.

Ovdje bi se ekran presavijao na tri dijela, a poseban dodatak bila bi tastatura “na izvlačenje”, čiji bi cilj bio lakše korišćenje telefona.

Prema podacima koje je Samsung predao korejskim institucijama, u pitanju je uređaj koji se preklapa na dva mjesta. Tastatura je “sakrivena” u jednom dijelu ekrana, a drugi dio ekrana bio bi uvijek dostupan korisniku, uz mogućnost da se postavi u različite položaje.

Nema nikakvih tehničkih podataka, ali izgleda da cijeli uređaj, kada se složi, ne zauzima mnogo više prostora od Z Fold 2 modela, prenosi Zimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider