Novi Iphone stiže za nedjelju dana

Izvor: B92

Objavio:

trebevic.net

- prije 10 mjeseci u

Tehnologija

Foto izvor: Arhiva

Tehnološki gigant iz Kupertina je i zvanično potvrdio – novi iPhone uređaji zvanično će biti predstavljeni u utorak 10. septembra, u sjedištu kompanije Apple.

Na događaju će, kako je i očekivano, biti predstavljena tri nova modela telefona, nasljednika aktuelnih iPhonea XS, XS Max i XR.

Najveća novina, odnosno promjena u odnosu na prethodne modele, je sistem od tri kamere na poleđini, koji se i vizuelno dosta razlikuje u odnosu na dosadašnja rješenja. Osim toga, novi telefoni bi trebalo da imaju i podršku za elektronsku olovku Apple Pencil, sličnu onoj kod Samsungove Note serije.

Sva tri modela pokreće isti A13 čip, ali se razlikuju po količini RAM memorije kao i prema kapacitetu baterije koja ih napaja.

U prethodnom periodu bilo je dosta nagađanja, spekulacija i procurjelih informacija, tako da specifikacije još uvijek nisu zvanične.

I pored toga što se još uvijek spekuliše kako će se novi iPhone uređaji tačno zvati, tj. da li će kao i njihovi prethodnici nositi oznake iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max, sigurno je da će pretprodaja novih telefona početi 13., a zvanični početak prodaje je 20. septembra.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider