Višković: Kazniti sve odgovorne koji su prekršili naložene protokole

Izvor: RTRS

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 mjeseci u

Republika Srpska

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković naredio je ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču i ministru zdravlja i socijalne zaštite Alenu Šeraniću da sprovedu sve potrebne radnje i mjere radi utvrđivanja odgovornosti pojedinih lica u sprovođenju protokola za smještaj lica u karantine, u Studentskom centru “Nikola Tesla” u Banjaluci, 27. aprila 2020. godine.

Premjer Srpske očekuje da se pod hitno kazne svi odgovorni koji su prekršili naložene protokole i procedure po pitanju uspostavljanja i funkcionisanja karantina i izolacijskih objekata karantinskog tipa, saopšteno je iz Vlade Republike Srpske.

Višković žali što je došlo do greške zbog kojeg je nekoliko građana Republike Srpske doživjelo neprijatnost i bilo izloženo potencijalnom riziku od zaražavanja virusom korona, i zbog čega su zabrinute njihove porodice, ali i uznemirena javnost u Republici Srpskoj.

Predsjednik Vlade Srpske ističe da će biti utvrđeno kako je došlo do ove greške i da će biti kažnjeni svi koji su neodgovorno postupili u ovom slučaju.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider