U Srpskoj 22 smrtna slučaja

Izvor: RTRS

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Republika Srpska

Foto izvor: Shutterstock

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljena su 22 smrtna slučaja kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona.

Radi se o 14 muškaraca i osam žena, srednje i starije životne dobi od kojih je pet iz Banjaluke, četiri iz Doboja, po dvije iz Zvornika, Kozarske Dubice i Donjeg Žabara i po jedna osoba je iz Prijedora, Kneževa, Čelinca, Bratunca, Modriče, Teslića i Lopara.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 35.190 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 1.588 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

  1. Ljudi ajde malo da se opametimo i da se primiromo,dosta je obolelih a i umire narod. Cuvajte se,jacajte imunitet,pijte D vitamin i OPC+C sa acerolom i velikom koncentracijom C vitamina.

  2. Kada bi znali koliko je kurkuma lekovita pili bi je u slobodno vreme, jer blokira citokinsku oluju koja se javlja u terminalnim stadijumima bolesti. Pro100 kurkuma, ima antiupalna svojstva, a ima i blag antikoagulantni efekat, stimuliše stvaranje glutationa i pomaže kod bolova u kostima a koji se često javljaju kao prateći simptom korone…

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2