Tegeltija političar godine

Izvor: RTRS

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 godina u

BiH

Foto izvor: RTRS

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija dobio je večeras nagradu “Večernjakov pečat” za političara godine, koju dodjeljuje Večernji list, izdanje za BiH.

Tegeltija je čestitao svim dobitnicima priznanja koji su, kako je rekao, pokazali da se u ovako teškim i složenim trenucima u kojima živimo i radimo mogu ostvarivati rezultati vrijedni pažnje.

Savjet ministara shvatio sam kao mjesto kompromisa. Uspjeli smo dobiti prvi dio borbe za spasavanje života. Osigurali smo 750 miliona evra pomoći. Tako veliku pomoć BiH nikad nije dobila. Ono što nam sad predstoji je borba protiv posljedica pandemije – istakao je Tegeltija nakon što mu je predsjednik Akademije nauka i Umjetnosti Republike Srpske Rajko Kuzmanović uručio nagradu u Banjaluci.

Odlučeno je da se u ovoj kategoriji dodijeli nagrada i za međupolitički dijalog koju je dobio Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost.

Prestižna manifestacija, 19. po redu “Večernjakov pečat”, ove godine održan je istovremeno u nekoliko gradova u BiH i regionu.

  1. Gdin Viskovic
    I on treba biti po hvaljen, nagradjen.
    Gdin Dodik takodjer. Mi u RS imamo jednu osobu i zato smo stabilni, za razliku od FBiH koja ima vise osoba i svako na svoju stranu.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2