Stevanović: DEMOS će imati odbornike u svim opštinama i gradovima Srpske

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 mjeseci u

Republika Srpska

Foto izvor: demos-rs.com

Zamjenik predsjednika DEMOS Spomenka Stevanović izjavila je Srni da je ova partija za godinu dana, od kada postoji, izgradila snažnu stranačku infrastrukturu i formirala sve stranačke organe, tako da su u izbornu godinu ušli potpuno spremni.

Stevanovićeva je istakla da nijedna stranka u istoriji Republike Srpske nije tako brzo i efikasno kao DEMOS izgradila kvalitetnu infrastrukturu na terenu, dodajući da su za to zaslužni istaknuti članovi te stranke u svim dijelovima Republike Srpske.

Očekujemo dobar rezultat na narednim lokalnim izborima. Dobar rezultat znači da DEMOS u svim lokalnim zajednicama osvoji određeni broj odborničkih mandata i da naši budući odbornici i budući lokalni funkcioneri žive, rade i đeluju u interesu građana – rekla je Stevanovićeva.

Ona je naglasila da je, i pored najava iz pojedinih stranaka vladajuće koalicije u Srpskoj da će lokalne organizacije samostalno odlučivati o predizbornim i postizbornim koalicijama, logično da će u većini opština i gradova, stranke koje trenutno čine vlast na republičkom nivou koaliciono nastupati na lokalnim izborima.

Imajući u vidu da u dobrom dijelu lokalnih zajednicama imamo istaknute, ugledne, uspješne i prepoznatljive ljude, logično je da je na terenu prisutna želja i ambicija da se uđe u kandidature za načelnike, odnosno gradonačelnike. To je svakako složeno pitanje i mi ćemo u narednom periodu analizirati stanje i shodno procjenama donositi odluke po tom pitanju – rekla je Stevanovićeva.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider