Spisak pravnih lica i preduzetnika kojima je zabranjen rad u martu

Izvor: RTRS

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 mjeseci u

Republika Srpska

Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske sačinilo je spisak pravnih lica i preduzetnika kojima je Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID 19) u Republici Srpskoj i naredbama jedinica lokalne samouprave, zabranjeno obavljanje djelatnosti u martu 2020. godine, saopšteno je iz Vlade Srpske.

Spisak je sačinjen u saradnji sa resorno nadležnim ministarstvima Vlade Republike Srpske i jedinicama lokalne samouprave i dostupan na internet stranici Ministarstva privrede i preduzetništva.

Ministarstvo privrede i preduzetništva ujedno poziva pravna lica i preduzetnike, kojima je zabranjeno obavljanje djelatnosti pomenutim zaključkom ili naredbama da provjere da li se nalaze na navedenom spisku, te da se ukoliko nisu evidentiraniprijave na mejl mpp@mpp.vladars.net kako bi bili uvršteni na spisak.

U prijavi je potrebno navesti naziv pravnog lica ili preduzetnika, ЈIB, šifru djelatnosti, uz obavezno navođenje odluke štaba za vanredne situacije po osnovu koje je zabranjeno obavljanje djelatnosti.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider