Snježana Novaković Bursać potvrdila da je zaražena virusom korona

Izvor: RTRS

Objavio:

trebevic.net

- prije 10 months u

Republika Srpska

Foto izvor: RTRS

Šef Kluba poslanika SNSD-a Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Snježana Novaković Bursać oglasila se na svom Fejsbuk profilu i potvrdila da je zaražena virusom korona i da se trenutno nalazi u SC “Nikola Tesla”.

Poštovani i dragi, pozdrav iz studentskog doma “Nikola Tesla” u Banjaluci. Kao što svi već znate, “studenjak” je mjesto gdje se, radi zdrastvenog nadzora trenutno smještaju osobe koje su pozitivne na korona virus. Dakle ja sam jedna od 100-tinjak osoba u Banjaluci kod kojih je potvrđeno da imaju virus koronu, ili jedna od nekoliko stotina hiljada takvih osoba u svijetu – naglasila je Snježana Novaković Bursać. 

Ona je istakla da se osjeća dobro, da ima kliničku sliku koja najviše liči blažoj prehladi. 

Vjerujem da niko ne želi da dobije bolest, niti virus, ali eto…desi se. I to svakome može da se desi. To rijetko ko može da izabere. Meni je neka vrsta utjehe činjenica da sam virus vjerovatno dobila vršeći svoje dužnosti za koje sam izabrana, nisam ga birala, al jesam ono što sam mogla – izabrala sam da ostanem kod kuće unazad 13 dana i zbog toga osjećam ipak neku vrstu mira –  naglasila je Bursaćeva. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider