Policija istražuje tuču u Foči: Vlasnik i konobar isjekli bivšeg suvlasnika lokala

Izvor: Glas Srpske

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Republika Srpska

Foto izvor: Glas Srpske

Vlasnik londž-bara “Šanti” u Foči Srđan Ivanović i konobar u lokalu Bojan Gavrilović privedeni su i ispitani u policiji zbog sumnje da su pretukli i nožem povrijedili bivšeg suvlasnika pomenutog bara Milana Rudinca, saznaje “Glas Srpske”.

Povrijeđeni Rudinac prevezen je u Univerzitetsku bolnicu u Foči gdje je zadržan na liječenju. Iz bolnice je saopšteno da je on primljen s višestrukim ranama glave i vrata te kontuzionim povredama grudnog koša, stomaka i ekstremiteta.

Pacijent je zbrinut i urađena je hirurška obrada rana. Trenutno je stabilnog opšteg stanja i van životne opasnosti – kazao je dr Nenad Lalović.

Prema našim informacijama, Rudinac je sjedio u baru u blizini Ivanovića, a Gavrilović  je kao konobar služio goste.

Došlo je do svađe i tuče između njih trojice, tokom koje su Ivanović i Gavrilović pretukli Rudinca, a jedan od njih ga je navodno čakijom isjekao po glavi i tijelu. Ne zna se ko je koristio čakiju i ko je donio u lokal. To se istražuje  – kazao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, pretpostavlja se da su uzrok sukoba raniji neraščišćeni računi između njih.

Rudinac je bio suvlasnik lokala zajedno s Ivanovićem i prije nekog vremena oni su se razišli, a Rudinac je izašao iz posla. Istražujemo da li sukob ima veze sa tim ranijim poslovima, a postoje indicije da je svemu kumovao alkohol i da se radi o  kafanskoj tuči – rekao je naš izvor.

U Policijskoj upravi Foča potvrdili su da su uhapšene dvije osobe zbog nanošenja tjelesne povrede R. M. iz Foče.

I. S. i B. G. iz Foče sumnjičimo da su 13. oktobra u jednom lokalu u Svetosavskoj ulici napali R. M. i povrijedili ga. Teretimo ih za krivično djelo teška tjelesna povreda. U toku je istraga i prikupljanje dokaza bitnih za dokazivanje krivičnog djela – rekli su u PU Foča.

Nisu navodili detalje i imena osumnjičenih i napadnutog.

“Glas Srpske” pokušao je da dobije komentar učesnika obračuna, ali na brojeve mobilnih telefona lokala “Šanti” niko se nije javljao. Takođe, broj mobilnog telefona Rudinca bio je  isključen.

Pet uhapšenih u tuči

Banjalučka policija uhapsila je pet osoba zbog sumnje da su u nedjelju pretukli mladića (22) u ulici Ive Lole Ribara. Policijska uprava Banjaluka saopštila je da ih terete za krivično djelo teška tjelesna povreda. Nisu mogli da otkrivaju identitet uhapšenih kao ni žrtve i detalje napada.

Policija je osumnjičene identifikovala i uhapsila, a obaviješteno je i Okružno tužilaštvo Banjaluka. Detalje ne možemo da otkrivamo zbog zaštite istrage – rekli su u policiji.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider