Naredna tri dana oblačno sa sunčanim periodima, u subotu slaba kiša

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 godina u

Republika Srpska

U Republici Srpskoj naredna tri dana biće pretežno oblačno i suvo vrijeme sa sunčanim periodima, dok će u subotu, 25. aprila, u sjevernim i centralnim predjelima biti uslova za slabu kišu i kratkotrajne pljuskove.

Sutra ujutru će od centralnog pojasa na istok i jug biti oblačno, na zapadu i sjeveru uz malu oblačnost biće sunčano i svježe, a u višim predjelima moguć je slab mraz.

Tokom dana preovladavaće sunčano uz malu oblačnost u sjevernoj polovini zemlje, a od centralnih predjela na istok oblačno i suvo. Krajem dana doći će do postepenog raslojavanja oblačnosti, jedino će na jugu ostati oblačno.

Minimalna temperatura vazduha biće od tri do osam, a najviša dnevna od 12 do 17 stepeni Celzijusovih, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U četvrtak, 23. aprila, jutro će biti sa malo oblaka na istoku i jugu, a u ostalim predjelima vedro i sunčano, ali svežije, dok je u višim predjelima moguć slab mraz. Po kotlimama i oko rijeka biće magle.

Tokom dana preovladavaće sunčano, na jugu promjenljivo oblačno, ali se krajem dana očekuje razvedravanje i u tim krajevima, dok će dnevna temperatura biti u porastu, posebno na sjeveru.

Minimalna temperatura vazduha biće od jedan do šest, a najviša dnevna od 16 do 21 stepen Celzijusov.

U petak, 24. aprila, jutro će biti vedro i sunčano, ali svježe, u višim predjelima moguć je slab mraz, a po kotlinama i oko rijeka magla. Tokom dana biće sunčano, ponegdje uz malu oblačnost. Krajem dana očekuje se povećanje oblačnosti sa sjeveroozapada, dok će dnevna temperatura biti u daljem porastu, posebno na sjeveru.

Minimalna temperatura vazduha od jedan do šest, a najviša dnevna od 19 do 24 stepena Celzijusova.

U subotu, 25.aprila, jutro će biti promjenljivo do pretežno oblačno, ali suvo, tokom dana oblačno u sjevernim i centralnim predjelima sa uslovima za slabu kišu, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi. Na jugu će biti promjenljivo oblačno i suvo.

Minimalna temperatura vazduha biće od tri do osam, a najviša dnevna od 20 do 25 stepeni Celzijusovih.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2