Izvještaj protiv dva policajca zbog primanja mita

Izvor: RTRS

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 mjesec u

Republika Srpska

Foto izvor: MUP RS/FB

Protiv dva pripadnika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka podnesen je izvještaj tužilaštvu zbog primanja mita tokom vanrednog stanja u Republici Srpskoj, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Iz MUP-a Srpske saopšteno je da je protiv policijskih službenika, čiji su inicijali Z.K. i D.P, podnesena inicijativa za pokretanje disciplinskog postupka, te da su suspendovani do njegovog okončanja.

Izvještaj je Republičkom javnom tužilaštvu podnijela Uprava MUP-a za organizovani i teški kriminalitet, u okviru aktivnosti suzbijanja korupcije u MUP-u Republike Srpske.

Kako je saopšteno, izvještaj je podnesen Posebnom odjeljenju tužilaštva za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

MUP Srpske zahvaljuje građanima za saradnju i poziva sve koji imaju saznanja o neprofesionalnom i nezakonitom postupanju pripadnika ovog ministarstva da to prijave.

– Dužnost svakog pripadnika MUP-a Republike Srpske jeste da zadatke izvršava profesionalno i zakonito – poručuju iz MUP-a.

  1. Anonymous says:

    da su samo dva dobro bi bilo

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider