Dvojac se tereti da je u sačekuši izrešetao Miroslava Lazarevića, ali ovo svjedočenje slučaj dovodi u pitanje

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Republika Srpska

Foto izvor: Arhiva

Bruno Franjić, vještak balističar iz Federalne uprave policije, danas je u Okružnom sudu Banjaluka ozbiljno uzdrmao optužnicu i nije mogao dati pozitivno mišljenje da su optuženi za ubistvo Saša Vidović i Aleksandar Bulatović pucali u Miroslava Lazarevića u Istočnom Novom Sarajevu u oktobru prošle godine, piše “EuroBlic”.

Franjić je objasnio da mjesto na kojem su pronađene čestice na ruci Vidovića nije karakteristično za osobu koja puca, a pronađene su na spoljašnjoj strani dlana. On dodaje da količina pronađenih čestica uopšte na rukama i odjeći optuženih nije karakteristična za nekoga ko je ispucao 24 hica iz automatske puške.

Prema optužnici Republičkog javnog tužilaštva Vidović i Bulatović su 16. oktobra prošle godine terencem “bmw X5” presreli Lazarevića i izrešetali ga sa 24 hica iz automatske puške.

Lazarević je na mjestu ostao mrtav, a Bulatović i Vidović su prema navodima iz optužnice, pobjegli prema Sarajevu i pored zgrade u Aleji lipa su zapalili ukradeni “bmw”.

U vozilu su ostavili pušku i dva okvira puna metaka, koji su izgorjeli.

Optuženi Saša Vidović je prilikom hapšenja bio u boksericama, dok je policija tokom uviđaja pronašla donji dio trenerke i u džepu bijeli upaljač.

Nakon hapšenja optuženima je određen pritvor u kojem se nalaze i danas.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider