Dvije saobraćajne nesreće u Čelincu, poginule tri osobe

Izvor: rtrs

Objavio:

trebevic.net

- prije 7 mjeseci u

Republika Srpska

Foto izvor: atvbl

Tri osobe su poginule u dvije saobraćajne nesreće koje su se noćas desile u Čelincu kod Banjaluke.

Tridesetosmogodišnji Boris Šajinović iz Teslića, te mladići iz Čelinca Nemanja Јanković /22/ i Dragan Јanković /28/ poginuli su u dvije saobraćajne nesreće koje su se desile kod Čelinca, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Šajinović je stradao sinoć u 22.45 časova na regionalnom putu Čelinac-Ukrina, u mjestu Brezičani, dok je njegov suvozač dvadesetčetvorogodišnjak M.P. iz Banjaluke zadobio tjelesne povrede.

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su vozila fijat punto, kojim je upravljao Šajinović, škoda oktavia za čijim upravljačem je bio Saša Kuzmanović /46/ iz Čelinca i audi A4, kojim je upravljao Miroslav Trbić /29/ iz Čelinca.

Iz Tužilaštva navode da su Јankovići smrtno stradala u drugoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle noći u 2.17 časova na regionalnom putu Ukrina-Klupe u mjestu Dubrava Stara, opština Čelinac. Oni su automobilom audi A4 sletjeli sa mosta u korito rijeke Ukrine.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković obavio je uviđaje sa policijskim službenicima Policijeske stanice Čelinac, te naložio da se preduduzmu sve potrebne istražne radnje na utvrđivanju okolnosti ovih nesreće i obdukcije stradalih.

Zbog nesreće koja se dogodila u mjestu Brezičani, na snazi je obustava saobraćaja.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider