Dodik: Vaskrs proslaviti u ljubavi i radosti sa svojim najbližim

Izvor: RTRS

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 mjeseci u

Republika Srpska

Foto izvor: Arhiva

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, arhijerejima i sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti najveći hrišćanski praznik Vaskrsa željom da u ova teška vremena iskušenja i izazova jačaju svoju vjeru.

Suočeni sa brojnim izazovima u današnje vrijeme, a posebno virusom korona, pošašću koja hara u cijelom svijetu, potrebno nam je da, slaveći radosni dan Hristovog vaskrsnuća, obnavljamo i jačamo vjeru i snagu na putu ljubavi, humanosti i solidarnosti – navedno je u čestitki Dodika.

Poželio je da ovaj veliki praznik pravoslavni vjernici proslave u ljubavi i radosti sa svojim najbližim, poštujući sve mjere zaštite i izolacije kako bi se što prije i sa što manje štete odbranili od epidemije i naredni Vaskrs dočekali u ljepšim okolnostima.

Pomolimo se u svojim domovima za zdravlje i sreću svojih najmilijih. Uz tradicionalni pozdrav ‘Hristos vaskrse – Vaistinu vaskrse’, želim sveštenstvu i vjernicima da predstojeće praznične dane provedu u dobrom zdravlju, duhovnom miru, slozi i radosti – navodi se u čestitki srpskog člana Predsjedništva BiH.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider