Danas počinje ”Jesenji sajam” na kojem učestvuje Ski centar „Ravna planina“ sa svojim novitetima

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godine u

Republika Srpska

Više od 200 izlagača iz BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Rumunije i Indonezije učestvovaće od danas do nedjelje, 19. novembra, na “Jesenjem sajmu” u Banjaluci.

U okviru ove manifestacije biće održani međunarodni sajmovi poljoprivrede i prehrambene industrije – AGROS, lova, ribolova, ekologije i sporta – LORIMES i Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

Izlagači će se predstaviti na 130 štandova Banjalučkog sajma.

Organizatori su naveli da će na manifestaciji učestvovati neke od vodećih kompanija u BiH i regionu, kao i manja preduzeća, udruženja, te samostalni preduzetnici i proizvođači, a ove godine predstaviće se i opština Bela Palanka iz Srbije.

Osim klasične postavke izložbenog i prodajnog karaktera, biće organizovana i stručna predavanja, prezentacije i degustacije, ribolovački kotlić, te razni drugi oblici promocije.

Bela Palanka i Turistička organizacija predstaviće i kulturno arheološko nalazište Remizijana sa bazilikom u kojoj je živio i radio Nikita Remezijanski, jedan od prvih episkopa koji je širio hrišćanstvo na tim prostorima.

Ski centar „Ravna planina“ ove godine predstavlja novitete u svojoj proširenoj ponudi za predstojeću sezonu kao i aktuelni cjenovnik ski karata za predstojeću sezonu na  velesajmu „Lorimes 2017“.

Ovom prilikom Ski centar „Ravna planina“ predstaviće novitete u svojoj proširenoj ponudi za predstojeću sezonu kao i aktuelni cjenovnik ski karata za predstojeću sezonu.

Na “Jesenjem sajmu” će se predstaviti i Muzej Republike Srpske bogatom izdavačkom djelatnošću, publikacijama, knjigama, katalozima izložbi i suvenirima na kojima su prikazani originalni predmeti koji se čuvaju u zbirkama Muzeja. Centralno mjesto na štandu imaće “zmijanjski vez”, a biće prikazana i foto-dokumentarna izložba “Zmijanje”.

Sajam će biti otvoren od 10.00 do 19.00 časova, a ulaznice će koštati 2 KM, dok će u subotu, 18. novembra, u okviru porodičnog sajamskog dana, sajam moći da posjeti četvoročlana porodica sa jednom ulaznicom.

“Jesenji sajam 2017” podržali su grad Banjaluka, Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske, preduzeće “Šume Srpske”, Lovački savez Republike Srpske, Privredna komora Srpske i Tehnološki fakultet Univerziteta u Banjaluci, koji će ocjenjivati kvalitet određenih proizvoda.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider