Čubrilović: Posvećeni unapređenju položaja žena

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 11 months u

Republika Srpska

Foto izvor: Arhiva

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je da sve više žena obavlja najviše državničke i upravljačke funkcije u Srpskoj čime daju ogroman i nesebičan doprinos jačanju i razvoju Republike, te izgradnji savremenog, humanog i demokratskog društva.

Čubrilović je u ime parlamenta Srpske i u svoje ime čestitao svim ženama 8. mart – Međunarodni dan žena i poželio da im ovaj praznik donese sreću, radost, porodično blagostanje, lični i profesionalni uspjeh.

Svim ženama, koje su kao majke, bake, supruge, sestre, koleginice i iskrene prijateljice stub svakog društva i svake porodice, upućujem iskrene čestitke povodom 8. marta, sa željom da im ovaj praznik donese sreću i svako dobro – naveo je Čubrilović u čestitki.

Iz Narodne skupštine je saopšteno da će ova najviša zakonodavna institucija ostati posvećena izgradnji zakonskog okvira i unapređenja institucionalnog sistema radi poboljšanja položaja svih žena u našem društvu.

Čubrilović je rekao da će Narodna skupština ostati posvećena i otklanjanju i najmanjih oblika diskriminacije i neravnopravnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider