Akcija “Petrićevac” – poznata imena uhapšenih iz narko grupe

Izvor: rtrs.tv

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 godina u

Republika Srpska

U Banjaluci su uhapšeni Ćutković Ognjen, Petković Željko, Palačković Bojan, Nemanja Drljača, Čajić Dejan, Sliško Ivan, Čupeljić Saša, Savić Vanja, Bajić Milan, Dalibor Ćutković, Marko Lazendić, Stefanović Željko, Vukelić Dalibor, Miletić Nenad, Tuckešić Milan, Oroz Gojko, Prerad Milijan, Savanović  Savo, Smiljičić Dubravko, Majkić Đorđe, Radanović Miloš, Oljača Slobodan, Blagojević Dejan, Radanović Radovan i Vranješ Filip.

 

U Dubici su uhapšeni: Pralica Aleksandar i Pralica Kanurić Benjamin.

U Mrkonjić Gradu je uhapšen Gojko Dakić.

“Pretresi u okviru akcije kodnog naziva `Petrićevac` izvršeni su na 29 lokacija na području grada Banjaluka, jednoj lokaciji na području Mrkonjić Grada i jednoj lokaciji na području Kozarske Dubice”, navela je Miljanovićeva.

Ona je rekla da se akcija na suzbijanju zloupotrebe opojnih droga realizuje pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U akciji MUP-a Srpske “Petrićevac”, usmjerenoj protiv narko-dilera, pronađeni su kokain, marihuana i oružje.

Kako je rekao Dragan Lukač, prvi čovjek MUP-a Srpske, akcija je pripremana od marta, a usmjerena je protiv organizovane kriminalne grupe.

Načelnik Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a  Darko Ilić potvrdio  da je od 28 uhapšenih, njih 22 od ranije nije poznato policiji kao i da su narkotike prodavali na području Banjaluke, Prnjavora, Mrkonjić Grada i Kozarske Dubice.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2