Vučić: Čaba Der izjavio da je dobio ponudu da me ubije

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 months u

Region

Foto izvor: SRNA

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je plaćeni ubica Čaba Der rekao mađarskoj policiji da su mu dvije kriminalne organizacije sa ovih prostora dale ponudu da ga ubije.

Vučić je rekao da je večeras dobio tu informaciju, da je istina da je to Čaba Der izjavio, dodajući da se ne plaši i da ga ne interesuje šta ko pokušava da uradi.

Sad, šta je stvarna istina…. ko će ga znati? Da li se plašim? Ne plašim se uopšte. Kada verujete u ono što radite i sigurni ste da je to dobro za vašu zemlju i narod, pa što bih brinuo. Sve i da je to istina, šta će da zaustave? -rekao je Vučić večeras novinarima u Beogradu.

On je, nakon završetka večerašnje antiterorističke taktičko-pokazne vježbe “Obruč 2020” u Beogradu, istakao da je ova pokazna vježba izvedena u stvarnom vremenu, te da su njeni učesnici, pripadnici MUP Srbije, garant bezbjednosti i sigurnosti za građane.

U danima pred nama od njih očekujemo velike rezutlate. Ne samo Beograd, nego cela Srbija mora da bude bezbedna i sigurna i u potpunosti, da pobede organizovani kriminal i mafiju – rekao je Vučić.

Vučić je najavio da će u subotu u Nišu, ako sve bude u redu, biti predstavljanje nove moderne opreme i naoružanja Vojske Srbije.

Kada je riječ o epidemiološkoj situaciji i eventualnim novim mjerama na sutrašnjoj sjednici Kriznog štaba, Vučić je rekao da treba pokušati da se zaštite zdravlje ljudi i da će štab donijeti određene odluke.

Država će uraditi šta joj Krizni štab bude rekao – naveo je predsjednik Srbije i ponovo pozvao građane da se pridržavaju mjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider