U Peći ubijen, pa zapaljen bivši pripadnik tzv. OVK

Izvor: TANJUG

Objavio:

trebevic.net

- prije 11 months u

Region

Foto izvor: Wikimedia Commons

U Peći je noćas ubijen bivši pripadnik tzv. OVK, Kerim Keljmendi, a njegovo ugljenisano tijelo pronađeno je u zapaljenom automobulu.

Nakon dobijanja informacije, jedinice policijske stanice Peć otišle ​​su na lice mjesta, gdje su zatekle vozilo koje je u potpunosti obuhvaćeno plamenom. Јedinice vatrogasaca su ugasile vatru. Žrtva je najpre ubijena, a potom zapaljena – navodi se u prvom policijskom izvještaju.

Policija je o ovom događaju obaviještena nešto iza ponoći.

Automobil marke “folksvagen pasat”, lokalnih registarskih tabilica, pronađen je u selu nadomak Peći, prenosi prištinska Koha.

Portal podsjeća, da je ime Kerima Keljmendija dovođeno u vezu sa nekim ubistvima poslije posljednjih sukoba na Kosovu.

Prištinski mediji navode da je brat Ibrahima Keljmendija, jednog od vođa Narodnog pokreta Kosova.

Keljmendi je bio veoma aktivan na društvenim mrežama i često je kritički govorio i o aktivnosti pokojnog prvog poslijeratnog kosovskog predsjednika Ibrahima Rugove.

Policijska uprave Peć i državni tužilac rade na rasvjetljavanju okolnosti ovog slučaja koji se smatra ubistvom, navodi policija.

Brat ubijenog, Ibrahim Keljmendi, koji je bivši član Narodnog pokreta Kosova na svom fejsbuk profilu je objavio grupnu fotografiju naoružanih prpadnika tzv. OVK među kojima je i njegov brat u društvu sa Iljirom Konuševcem i Adrianom Krasnićijem.

U komentaru objavljenom uz fotografiju Ibrahim Keljmendi tvrdi da je za ubistvo njegovog brata navodno odgovorna Srbija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider