Priština priprema manipulaciju srpskim glasovima

Izvor: Srna

Objavio:

trebevic.net

- prije 9 mjeseci u

Region

Foto izvor: RTRS

Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju upozorila je da se priprema manipulacija srpskim glasovima na Kosovu i Metohiji sa namjerom da se pošto-poto u prištinski parlament, mimo volje srpskog naroda, ugura neki “Kurtijev Srbin”, rekao je direktor Kancelarije Marko Đurić.

Iz ovoga cio svijet treba da vidi kakvi se šovinisti i ludaci u Prištini bave politikom. Sve se ovo radi da bi se Srbi još jednom lažno optužili i izložili mržnji, sa ciljem da se iz ponora izborne katastrofe izvuku Rada Trajković i drugi Kurtijevi kandidati – naveo je Đurić u saopštenju.

On je istakao da će o ovoj sramoti biti informisan čitav svijet i da se grdno vara svako ko misli da ovo političko razbojništvo i mangupiranje može da prođe, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Prema njegovim riječima, bizarno je kakvim se trikovima Priština služi kako bi u ovoj šovinističkoj farsi srušila izborni rezulatat Srpske liste.

Poručujemo svima koji misle da prekrajanje izborne volje srpskog naroda može ostati bez posljedica da još jednom promisle, jer fingiranje trovanja, koje podsjeća na događaj iz 1990. godine, jeste brutalni primjer izrugivanja demokratiji i ljudskim pravima – naveo je Đurić.

On je napomenuo da se iz “propagandnih kuhinja u Prištini” javnost na KiM danima priprema za nekakav “veleobrt” prilikom brojanja glasova iz centralne Srbije, pa su danas, na perverzan i bizaran način, učinili prvi korak ka potpunom ukidanju prava Srba na slobodnu političku volju.

Ne ulazeći u to da li su albanski članovi prištinske CIK odglumili alergiju, ili su dobili “šovinijazu” usljed psihosomatske reakcije na prisustvo predstavnika Srpske liste, upozoravamo političke aktere u Prištini i njihove savjetnike da se ne igraju sa stabilnošću regiona – istakao je Đurić.

U Centru za brojanje glasova CIK u Prištini prekinut je proces brojanja glasova koji su stigli iz Srbije zbog zbog toga što su, kako tvrdi Gazeta ekspres, članovi Komisije dobili alergiju na koži nakon kontakta sa kovertama.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider