Crna Gora: Zabranjen rad aparata za pripremu kafe i drugih napitaka

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 9 months u

Region

Foto izvor: Ilustracija

Operativni štab za podršku privredi u Crnoj Gori zabranio je rad svih kafemata i aparata za pripremu kafe i drugih napitaka, što znači da moraju biti stavljeni van funkcije, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva ekonomije.

Nadležne inspekcije vršiće kontrolu poštovanja ove zabrane i ukoliko utvrde da su kafemati i aparati u funkciji, preduzeće mjere zabrane rada zatvaranjem objekta i pokrenuti postupak za oduzimanje dozvole za rad – ističe se u saopštenju.

Iz Ministarstva ekonomije navode da je svaki sportsko-rekreativni ribolov izuzet od zabrane sportskih i rekreativnih aktivnosti na svim javnim površinama, osim kada je riječ o prostorima nacionalnih parkova.

U saopštenju se napominje da je potrebno obezbijediti dozvolu za obavljanje sportskog ribolova, koju je propisalo Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Neophodno je poštovanje svih naredbi koje je donijelo Ministarstvo zdravlja, uključujući i najnovije, koje se odnose na fizičku distancu i broj lica u pogledu prisustva i zadržavanja na javnim površinama, uz napomenu da će s tim ciljem biti pojačane kontrole svih nadležnih službi – dodaje se u saopštenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider