Pravila o privatnosti Trebević Info Portala

Trebević Info Portal upravlja internet stranicom http://trebevic.net/, koja pruža SERVIS.

Ova stranica se koristi za informisanje posjetitelja internet stranice o našim politikama u vezi sa prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem ličnih podataka ako je neko odlučio koristiti našu uslugu, internet stranicu Trebević Info portala.

Ako odlučite da koristite našu uslugu, onda pristajete na prikupljanje i korišćenje informacija u vezi sa ovom politikom. Lične informacije koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje usluge. Vaše podatke nećemo koristiti niti dijeliti ni sa kim, osim kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Termini koji se koriste u ovoj Politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uslovima korišćenja, koji su dostupni na http://trebevic.net/, osim ako je drugačije definisano u ovoj Politici privatnosti.

Prikupljanje i upotreba informacija

Za bolje iskustvo prilikom korišćenja naše Usluge, možemo tražiti od vas da nam date određene lične podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše ime, broj telefona i poštansku adresu. Informacije koje prikupimo će se koristiti za kontakt ili identifikaciju.

Log Data

Želimo da vas obavjestimo da svaki put kada posetite našu Uslugu, mi prikupljamo informacije koje nam vaš pretraživač šalje. Ovi Lod Data podaci mogu uključivati informacije kao što su Internet protokol (“IP”) računara, verzija browsera, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vaše posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama i druge statistike.

Cookies

Cookies su datoteke sa malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikator. Oni se šalju vašem pretraživaču sa internet lokacije koju posetite i čuvaju se na hard disku računara.

Naš sajt koristi ove “kolačiće” za prikupljanje informacija i poboljšanje naše usluge. Imate mogućnost da prihvatite ili odbijete ove kolačiće i da znate kada se kolačić šalje na vaš računar. Ako odlučite da odbijete naše kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše usluge.

Provajderi

Možemo zaposliti treća lica i pojedince zbog sledećih razloga:

  • Da olakšamo našu uslugu;
  • Da pružimo uslugu;
  • Za obavljanje usluga povezanih sa servisom; ili
  • Da nam pomogne u analizi kako se koristi naša usluga.

Želimo da informišemo korisnike naših usluga da ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima. Razlog je u obavljanju zadataka koji su im dodeljeni u naše ime. Međutim, oni su obavezni da ne otkriju ili koriste informacije za bilo koju drugu svrhu.

Bezbjednost

Mi cijenimo vaše povjerenje u pružanju Vaših ličnih podataka, stoga nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine zaštite. Ali zapamtite da nijedan način prenosa preko interneta, ili metod elektronskog skladištenja nije 100% siguran i pouzdan, i ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Linkovi na spoljne stranice

Naš servis može da sadrži linkove ka drugim sajtovima. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete upućeni na tu lokaciju. Imajte na umu da mi ne upravljamo ovim spoljnim sajtovima. Stoga vam savetujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih veb sajtova. Mi nemamo kontrolu nad, i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse sajtova ili usluga trećih strana.

Privatnost dece

Naše usluge se ne odnose na osobe mlađe od 13 godina. Mi svjesno ne prikupljamo informacije o djeci mlađoj od 13 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i svjesni ste da nam je vaše dijete dalo lične podatke, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo mogli preduzeti potrebne radnje.

Promjene Pravila o privatnosti

Možemo povremeno ažurirati našu Pravila o privatnosti. Stoga, savjetujemo vam da povremeno pregledate ovu stranicu za bilo kakve promene. Obavještavamo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici. Ove izmene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja ili sugestije o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.