Hvala službenicima CJB Istočno Novo Sarajevo, a sugrađanima poruka opreza!

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godine u

Pismo čitalaca

U parku Gavrilo Princip u Istočnom Novom Sarajevu juče se dogodila krađa mobinog telefona od djeteta dok se  igralo na igralištu.
Službenici CJB Istočno Novo Sarajevo  su odreagovali i svojim profesionalnim radom u jako kratkom roku uspjeli su pronaći kradljivca telefona i isti vratiti njegovom vlasniku.
Dijete mi je bilo na igralištu kada se kradja dogodila, tako što mu je nepoznato lice iz jakne ukralo mobilni telefon. Policija je nakon toga odreagovala i telefon je vraćen u roku od 6 sati!
Zahvaljujemo našim sugrađanima što su ovakve vijesti podijelili sa nama i našim čitaocima. Ujedno se zahvaljujemo i policiji našeg grada, a ostalim sugrađanima šaljemo poruku opreza. Ovi slučajevi su naša svakodnevnica, s toga čuvajte dječicu i aparate koje nose sa sobom vani.
  1. Meni su prije mjesec dana na gradilištu preko puta zavoda za udžbenike iz kombija ukrali dvije bošove bušilice u vrijednosti oko 2500km. Kada sam pozvao policiju došli su nakon pola sata uzeli podatke i otišli.Kada sam ih zamolio da pregledaju snimak kamere na zavodu rekli su da nemaju nadležnost za to nego će doći inspektor sutra da pregleda.Naravno inspektor nije nikad došao.Toliko o našoj policij.

  2. Cudnog li cuda..policija radi svoj posao..koja senzacija

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider