Demant Vladimira Stevanovića na tekst objavljen u Dnevnom Avazu

Objavio:

trebevic.net

- prije 11 mjeseci u

Pismo čitalaca

Demant koji je stigao na adresu portala Trebevic.net prenosimo u cjelosti:
Ja sam Vladimir Stevanović.
Bio sam priveden vezano za auto-mafiju akcija “Volan”, priznavši za svoje djelo pušten sam, ne sanjajuci šta mi se desilo.
Tužioc Džermin Pašić me je stavio za svjedoka. Kod jednog od drugova koji su na optuznici, procitao sam izjavu izmedju ostalog i svoju gdje sam se sokirao, sta mi je sve stavljeno da sam rekao.
Vjerovavsi svojoj advokatici ja sam tada potpisao tu izjavu ne citavsi je ,a ne znajuci da ona sve radi u dogovoru sa tuziocem Džerminom. Poslije ovih saznanja mi smo stupili u kontakt, nakon što sam odbio da budem svjedok, ponudio mi je da budem zaštićeni svjedok, što sam ja odbio i rekao mu da stavi moju pravu izjavu, što sam izjavio, na što je on rekao da će me poslati u zatvor na period od 10 godina i da me niko izvući neće ,a ni vidjeti…
   Meni je zapaljeno auto, ali ne od auto-mafije, kako piše Dnevni avaz da je Pašić izjavio. Stoga želim da objavim demant na njegovu izjavu, koju sam nesvjesno potpisao i želim da se moja prava  izjava sa mojim licnim priznanjem objavi i uvaži, ne želim da se *pere* tužilaštvo preko mojih ledja.
Zbog  svih navedenih dešavanja nastalih od tužioca Džermina i advokatice Kisić ja sam napustio BiH i javno kažem da se ne planiram vraćati, kao ni da ću izaci na to sudjenje, da svjedočim, ono što pojedinim osobama i tužilastvu odgovara. Ne želim da stvaram neprijatelje sebi sa pojedinim osobama navedenihm na listi optuzenih, zbog izjava koje nisam izjavio. Odričem se državljanstva BiH i idem u zemlju, koja je pravno i zakonski uredjena, kao i gdje  je bezbjednije nastaviti, za moju porodicu i mene, jer sam otac dvoje maloljetne djece.
S poštovanjem,
Vladimir Stevanović
Napomena: komentari čitalaca ne predstavljaju ni na koji način stav redakcije portala trebevic.net. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se pregleda i neprimjereni komentari se ne objavljuju. Portal trebevic.net zadržava pravo brisanja komentara bez najave i bez objašnjenja.

Uslovi komentarisanja: Poštovani, pri objavi komentara molimo Vas za kulturno izražavanje. Administrator neće objaviti komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge po bilo kojoj osnovi ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.

Redakcija Trebević Info Portala je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.
  1. Što se vrati kad si se odrekao državljanstva,nema nigdje objesenih komada.Moj Stevanovicu samo druge izdaješ i povaljuješ.Doci ce i tebi neko glave.

Ostavite komentar