Daš za poruke, ukrade račun?!!!

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godina u

Pismo čitalaca

Foto izvor: Ilustracija

21. Avgusta vraćam se sa prijateljima sa odmora i laganim tempom obilazimo lijepe destinacije Hercegovine. I tako jedna od njih je bila Foča, pa odlučimo da svratimo do drugarica i popijemo piće.

Međutim jedna drugarica živi dalje od grada i javimo joj da ćemo je pokupiti, čekajući nju stoji momak recimo 170 cm visok i pita me da li imam za poruke, ja onako sumnjičavo ga pogledah ali odlučim da mu dam (šta znam možda čeka nekoga u onoj nedođiji gdje smo trenutno). Kucka momčina baš dosta, mislim se brate je li pišeš memoare ili poruku. Nakon nekih 5 minuta stigla je i drugarica ali on još kucka i vraća telefon, BEZ HVALA. Hajde mi nastavimo do prvog lokala. Sjedimo i smijemo se “provalama” s mora i želim da pokažem drugaricama snimak, ali koči mi nenormalno telefon jer je prepuna memorija i obrišem par slika, da bih umjesto snimka stigla poruka

“Račun na broju ********* je uspješno dopunjen iznosom od 10.00 KM.”

Ja u šoku i ne mogu da vjerujem da je uzeo i provjerio da sam na pretplati i poslao dopunu. Zovem operatera da prijavim storniranje, Ivan sa druge strane mi govori da je poslao 4. komada u istom iznosu. Povući će 3. Jer je prva načeta. I trenutno 35,70. je njegovo stanje. Huh, ima nade da ja njemu pokažem da nisam budala, ali moram čekati jutro da koleginica iz službe obavi proces, jer je počela dežura pa ne može nikako tada. Jutros me zovu i izvinjavaju se, ali nisu ništa uspjeli povući, preostalo je čak. 1,40. Učite na mojim greškama, nisam znao da i to rade, nekome će trebati za život da nazove a ja neću dati zbog takvih, evo sve je moguće, šta da se radi ja ću zaraditi 40 KM, ali on obraz nikada!

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2