Srbija i Španija za polufinale

Izvor: RTRS

Objavio:

trebevic.net

- prije 12 months u

Ostali sportovi

Foto izvor: Vaterpolo savez Srbije

Vaterolisti Srbije igraju protiv Španije, u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Budimpešti. Susret koji počinje od 17. 30 časova, možete pratiti na programu RTRS-a.

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić izjavio je da je četvrtfinale uvijek najneprijatnija utakmica na turniru, ali da vjeruje u svoj tim i plasman u polufinale Evropskog šampionata.

Tako je kada igraju dva tima sa titulama. Mi prvaci Evrope, olimpijski šampioni, oni vicešampioni Evrope i svijeta. Odličan tim, igraju kao dosadan vaterpolo, prepun kombinacija,nalaženja riješenja u trenutku. Velika većina ih je u istom klubu što im daje mnogo prostora za uigravanje. Vjerujem da smo spremni za utakmicu koja je, rekao bih, najneprijatnija na čitavom turniru – rekao je Savić..

Tradicija je na strani Srbije, nikada nije izgubila od Španije na Evropskim prvenstvima, ali zato Španci imaju tri uzastopne pobjede, zatim uspješniji su na Svjetskim prvenstvima, tako da je jasno da Srbiju očekuje izuzetno težak posao.

Pored duela Srbije i Španije koji možete pogledati na našem programu od 17.30 časova, u ostalim četvrtfinalnim mečevima sastaju se Hrvatska – Grčka (snimak na RTRS 22.15), Italija – Crna Gora i Mađarska – Rusija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider