Slavija gostuje kod Sloge, Močević se vraća na mjesto lijepih uspomena

Izvor: Sport DC

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Ostali sportovi

Foto izvor: Sport DC

Rukometaši Slavije će u 9. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovati u Gornjem Vakufu- Uskoplju.

Sokolovi su u seriji dobrih rezultata, neporaženi su u posljednja tri meča u ligi, pa iako su u utorak doživjeli ubjedljiv poraz od Slobode u Kupu, gdje su nastupili u značajno oslabljenom sastavu, motivisani su da nastave niz dobrih rezultata.

Na mjesto odakle nosi lijepe uspomene ponovo se vraća golman Sokolova, Miloš Močević. Branio je on jednu sezonu za Slogu, prije nego se ljetos odlučio vratiti u matičnu Slaviju, a onda je na prijateljskoj utakmici pred početak ove sezone dobio i poklon od Sloge za sve što je uradio za klub.

Radujem se utakmici u Gornjem Vakufu. Mislim da je svakom igraču tamo prelijepo igrati, meni naročito. Očekujem tvrdu, mušku, utakmicu. Igre Sloge ove sezone oduševljavaju, ali sigurno da i mi odlazimo na ovu utakmicu da se nešto pitamo. Igramo dobro, bez obzira ko nam je protivnik, a to smo pokazali i protiv Izviđača. Ta nas je utakmica ispraznila i emotivno i fizički, ali daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat na ovom gostovanju, rekao je Miloš Močević za naš portal.

Od ove sezone u stručnom štabu Sokolova je i proslavljeni reprezentativac BiH, Adnan Šabanović, koji vodi brigu o golmanima.

Potez naše Uprave da angažuje našeg proslavljenog reprezentativca je odličan i zasigurno će pomoći nama mladim golmanima da napredujemo. Njegovo iskustvo i znanje je od neprocijenjivog značaja za ekipu…

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider