Sedamnaest medalja i pehar za Džudo klub “Randori” u Sarajevu

Izvor: sportdc.net

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godine u

Ostali sportovi

Džudo klub “Randori” osvojio je sedamnaest medalja na prethodnog vikenda održanom Memorijalu “Vinko Šamarlić” u novootvorenoj dvorani “Grbavica” u Sarajevu.

Dvije medalje je osvojila Lana Erić. Zlato u konkurenciji mlađih pionirki do 28 kg, te srebro u kategoriji poletarki do 28 kilograma.

Aleksandar Veselinović se okitio zlatom u kategoriji do mlađih poletaraca do 25 kilograma, te je ponio pehar za najboljeg mlađeg poletarca na Memorijalu “Vinko Šamarlić”.

Zlatne medalje su osvojili i mlađi pionir Lazar Ždrale do 42 kilograma, te stariji pionir Filip Golijanin do 60 kg.

Srebro je pripalo mlađem poletarcu Andreju Mijoviću u kategoriji 46 kilograma i Aleksi Curoviću (+46kg), mlađi pioniri Strahinja Škrba (-27kg), Stefan Banjanin (-46kg), i Nikola Pandžić (-50 kg), te stariji pionir Mihailo Šilj (-42kg).

Bronzu su osvojili: Marko Toskić (poletarac, -25kg), Vojin Lalović (ml.poletarac, +46kg), Filip Buljević (ml.pionir, -38kg), Darko Topalović (st.pionir, -42kg), Filip Pandurević (st.pionir, -60kg), i Igor Bjelica (st.pionir, -73 kg).

Bez medalja su ostali Pavle Škrba i Marko Golijanin koji su bili peti u svojim konkurencijama, te Kristijan Škrba, Staša Nišić, Nikola Simuenović, Dragoljub Taušan, i Vukadin Tošović. Većini od njih je ovo bilo prvo takmičenje, te je ovo veliko iskustvo za njih, i pred njima je još mnogo borbi.

  1. Velika je sramota za klub i trenere sto su nasu djecu vodili na turnir posvecen poginulom borcu muslimanske specijalne policije, nosiocu njhovih najvisih odlikovanja koja je zasluzio boreci se protiv oceva i djedova te iste djece. SRAMOTA!

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider