Prvo slavlje odbojkaša Jahorine

Izvor: Sport DC

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 year u

Ostali sportovi

Foto izvor: Sport DC

U okviru 5. kola Prve lige Republike Srpske nakon poraza u gostima na otvaranju sezone u Zvorniku (3:1), Obudovcu (3:2) i Loparama (3:2) sinoć su u premjernom meču na domaćem parketu u dvorani “Peki” Paljani su slavili prvu pobjedu, lagano su savladali u derbiju začelja odbojkaše Gradiške sa razultatom 3:0 po setovima 25:9, 25:15 i 25:13. u meču koji je trajao sat vremena.

Odbojkaši Jahorine poslije odigrane 4. utakmice trenutno zauzimaju peto mjesto sa 5. bodova, Gradiška je ostala na posljednjem sedmom mjestu bez bodova i sa dva u minusu zbog kazne, nisu odigrali meč prvog kola u Gacku.

U 6. kolu narednog vikenda (16/17. novembar) Paljani putuju u Ljubinje na susret sa domaćim sastavom, a Gradiška će u Loparama snagu odmjeriti sa odbojkašima Majevice.

OK “Jahorina” Pale – OK “Gradiška” Gradiška 3:0 / 25:9, 25:15, 25:13

Dvorana “Peki” / Pale
Gledalaca oko 40

Delegat – kontrolor : Dejan Kebara / Foča
Prvi sudija: Dejan Jovanović / Bijeljina
Drugi sudija: Jovana Stanišić / Istočno Sarajevo

Jahorina: Aleksa Šarac, Nikola Pandurević, Nikola Gračanin, kapiten Marko Simović, Marko Radović, Danijel Gluhović, Ivan Klačar, Nemanja Šuko, Ognjen Veselinović, Dejan Cicović, Mladen Maljukan libero Đorđe Srdanović Treneri: Gorjan Vuksanović i Živko Cicović

Gradiška: Miloš Karan, Aleksandar Čelić, Nikola Džodan, Aleksandar Grujičić, Nemanja Gligić, kapiten Nemanja Stančić, Marko Tanasić, libero Nikola Divić Trener Rajko Lajić

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider