Počele “Ljetne olimpijske igre” u Istočnom Sarajevu

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 godine u

Ostali sportovi

Sinoć su u parku Gavrilo Princip, u Istočnom Novom Sarajevu, u 19:00 časova počele “Ljetne olimpijske igre” gdje su prve nastupile odbojkaške ekipe i pokazale svoje umjeće.

Lokalni tim Istočno Sarajevo Asocijacije srednjoškolaca u BiH odlučio se na još jedan korak ka poboljšanju statusa mladih u društvu te su ovoga puta organizovali sportsko takmičenje i na taj način povećali povezanost mladih u Istočnom Sarajevu, pokazali mladima koliko je sport zdrav i važan segment života.

“Ljetne olimpijske igre” će trajati sve do četvrtka, 07. jula 2016. godine. Mladi imaju priliku da se takmiče u odbojci, košarci, fudbalu i društvenim igrama svako veče od 19:00 časova.

“Do sada je prijavljeno oko 200 učesnika, ali još uvijek stižu prijave za aktuelni turnir. Prema komentarima posmatrača, ovo je jedan od najzanimljivijih događaja koji se realizuje u Istočnom Sarajevu te samim tim, naši građani ne kriju oduševljenje, a o tome govori i činjenica da je takmičenje u odbojci sinoć pratilo i do 300 gledalaca”, rekla je Olga Štaka, koordinator Lokalnog tima, za Trebevic.net.

Ona ističe da je ovo samo još jedan dokaz da mladi jesu oni na kojima svijet ostaje, ali na kojima svijet i jeste i vjeruje da zajedno možemo donijeti revoluciju.

Svi pobjednici turnira po kategorijama dobiće prigodne nagrade i zahvalnice.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider