OK Jahorina počeo sa pripremama

Izvor: sportdc.net

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 years u

Ostali sportovi

Foto izvor: sportdc.net

Odbojkaši paljanske Jahorine sinoć su u dvorani Peki pod komandom palicom novog trenera Gorjana Vuksanovića startovali su sa pripremama za novu takmičarsku sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske.

U sve ovo Paljani su krenuli sa mnogo skromnosti i sa oslabljenim sastavom. Mladom stručnjaku u odnosu na prethodnu sezonu nedostajaće sjajni primač servisa Srđan Furtula i srednji bloker, Predrag Košarac, popularni Koške, završili su karijeru.

Igru Jahorine u narednom periodu nosiće: Bojan Aleksić, Ognjen Veselinović, Marko Simović, Miloš Janković Nemanja Šuko, Todor Veselinović, Vlado Gluhović i Bojan Vidić, a Bojan Tomić, Đorđe Perišić, Predrag Močević i Nenad Pelemiš ostaće u klubu ta kad im obaveze dozvole priskočiće u pomoć.

Prošle sezone u ligaškom dijelu odbojkaši Jahorine zauzeli su četvrto mjesto, a u plej ofu za prvaka stali su pred Modričom te smatraju da poznaju snagu rivala i uz malo sportske sreće očekuju da ponove prošlogodišnje razultate.

Nadmetanje u Prvoj ligi Republike Srpske startuje 23/24. septembra, Paljani će dočekati Crvenu Zvijezdu iz Obudovca, a u ostalim mečevima prvog kola još igraju; Ljubinje – Pelagićevo, Gradiška – Majevica i Drina – Tempo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider