Održan 8. Memorijalni turnir “Svjetlana Ceca Komlenović” – Romanija 2019

Izvor: Sport DC

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Ostali sportovi

Foto izvor: Sport DC

Proteklog vikenda, na Ravnoj Romaniji, kod manastira Svetog Georgija održan je 8. Memorijal „Svjetlana Ceca Komlenović“ u planinarskoj orijentaciji.

Ovaj memorijal se organizuje u znak sećanja na izuzetnu, mladu sportistkinju , skijašku reprezentativku RS i Bi H i planinarku koja je tragično preminula nakon saobraćajne nesreće 2011. godine u svojoj 19. godini.

Među ženskim ekipama trijumfovao je domaćin PD „Glasinac „ sa Sokoca u sastavu Milica Delić, Snežana Borovčanin i Mirjana Komlenović koje su stazu dugu 5000 metara prešle za 76 minuta i pronašle svih sedam kontrolnih tačaka.

U muškoj konkurenciji dominirali su takođe takmičari PD „Glasinac“ ekipa  koju su sačinjavali Danilo Delić, Željko Komlenović i Luka Kezunović , oni su stazu dugu 6000 metara  prešli za 45 minuta i pronašli svih sedam KT.

Po završetku takmičenja nagrade najboljima su uručili roditelji Svjetlane Cece Komlenović , majka Nada i otac Slobodan.

Glavni koordinator takmičenja i član komisije za orijentaciju pri PSRS, Željko Delić je nakon takmičenja istakao da je zadovoljan  rezultatima koji su postignuti na zahtevnoj stazi a i svim ostalim aktivnostima vezanim za Memorijal.

  –Bilo je lepo vreme, pa su takmičari imali odlične uslove da pokažu znanje i fizičku pripremljenost. Iako je takmičenje bilo Memorijalnog karaktera vladao je pravi takmičarski duh i rezultati su za respekt. Bili na nivou najboljih orjentiring takmičenja u RS a i BiH. Posebnu zahvalnost dugujemo i porodici Komlenović , roditeljima , sestri  i braći pokojne Cece za upešno provođenje 8.Memorijala koji će verujemo u narednom periodu biti još uspešniji i masovniji zaključio je Delić

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider