Nova oprema za Ju Jitsu klub “Slavija”

Izvor: Redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Ostali sportovi

Foto izvor: Redakcija

Ju Jitsu klub Slavija važi za jedan od najbolje organizovanih sportskih kolektiva borilačkih sportova, kako u gradu Istočno Sarajevo, tako i u Republici Srpskoj i okruženju.

U 2018. godini članovi kluba su osvojili blizu 200 medalja na takmičenjima na kojima su učestvovali, te su proglašeni za najuspješniji kolektiv Opštine Istočno Novo Sarajevo, te najbolji klub Ju Jitsu Saveza Republike Srpske. Predan i sistemski rad u klubu sa svim selekcijama prepoznat je od strane Service Plus Group, međunarodne IT kompanije koja je sportskom direktoru kluba Blažić Danijelu uručila vrijednu donaciju.

Proteklog vikenda u Novom Sadu u sjedištu međunarodne kompanije Service plus group naš klub primio je vrijednu donaciju. Riječ je o 62 kompleta zaštitne opreme koju čine rukavice, štitnici za potkoljenicu i ris stopala, kao i pojas. Ukupna vrijednost sponzorstva je oko 3500 KM i neizmjerno smo zahvalni na ovoj donaciji koja će u budućnost poboljšati naše rezultate i mogućnost povrede na treninzima i takmičenjima svesti na minimum. – izjavio je Blažić.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider