Nemanja Majdov na startu odbrane zlata kreće od Francuza ili Kanađanina

Izvor: sportdc

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Ostali sportovi

Aktuelni svjetski prvak u džudou, Nemanja Majdov, saznao je protivnike protiv kojih će se boriti kako bi odbranio svjetsku titulu na Svjetskom prvenstvu u džudou koje će se održati u Bakuu.

Reprezentativac Srbije je slobodan u prvom krugu, pa će za razliku od Budimpešte prošle godine ovaj put krenuti od drugog kola gdje će sačekati boljeg iz duela Kanađanina, Zakarija Barta i Francuza Aurelijena Dieza.

Ukoliko prođe prvu prepreku, a svi se nadamo da hoće, vraćamo film na 2017. godinu i početak jave zvana svjetska titula. Projektovani protivnik Nemanje Majdova je sjajni Kubanac, Asli Gonzales, kojeg je Nemanja savladao prošle godine u prvom kolu Svjetskog prvenstva i krenuo po zlato. Gonzales će, ipak, do borbe sa Nemanjom, morati odraditi meč sa Ksiuven Vangom iz Kine, a onda ukoliko i Nemanja i Asli prođu čeka nas njihov novi obračun u trećem kolu.

U toj liniji žrijeba su još i Davis Duda iz Letonije te Milan Randl iz Slovačke koji će u međusobnom duelu odlučivati o prolasku u treće kolo, a tu će raditi protiv boljeg iz duela Abiole Dosua iz Benina i Italijana, Nikolasa Mungaija.

Ko izađe kao pobjednik iz ove linije žrijeba u četvrtfinalu će ga najvjerovatnije čekati bolji iz duela Mikhaila Igolnikova iz Rusije i Španca, Nikoloza Šerezadišvilija. Oni se sastaju već u trećem kolu.

U devedesetki je i Aleksandar Kukolj. On je u prvom kolu slobodan, a u drugom će raditi protiv Nasifa Elijasa iz Libana. Pobjednik tog duela će vjerovatno u trećem kolu ići na Amerikanca Koltona Brauna, koji prvo za protivnika ima Finca Jaku Alija, a onda u drugom ga čeka Slovenac, David Kukovica.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider